BIOGRAFIA

Neix a Barcelona el 1946.
El 1960 es matricula a l’escola d’Arts i Oficis de Barcelona. El 1962 assisteix al Cercle Artístic Sant Lluc. Del 1964 al 1966 treballa amb els escultors tallistas E. Saa i J. Arquimbau, alhora que ingressa a l’escola Llotja per practicar l’escultura al natural, amb els professors Bohigas i Cuyàs.
El 1970 es trasllada a París (on s’hi està sis mesos), per ampliar coneixements. De 1971 a 1973 treballa en un estudi ubicat al port de Barcelona, executant talles en fustes exòtiques de disseny propi. El 1977 viatja a Kènia, on té oportunitat de treballar el marfil.

El 1982 fa la seva primera exposició a la Sala Els Transformadors (del Districte IXè de l’Ajuntament de Barcelona). D’aleshores ençà s’han succeït diverses exposicions i certàmens de la seva obra.
Les galeries que han exhibit la seva obra són: Galeria B.O. (Barcelona); Sala Joan Maragall (Sant Feliu de Guíxols); Galeria Rua-2 (Burgos); Galería Sicomoro (Miranda de Ebro); Sala Bertran (Barcelona); Sala d’Art Corte Inglés Diagonal (Barcelona); Galeria Febo (Sant Cugat del Vallès); Art Galery (Barcelona); Galeria Grigé & Escoda (Barcelona); Galeria Quatre Cantons (Olot); Galeria Prisma (Vilanova i la Geltrú); Sala Cezanne (Barcelona); Galeria Trama Art (Barcelona); Casino Lloret de Mar; Galeria Tramuntana (Palamós).